Světlana Synáková
1. leden 1971
Světlana Synáková je profesionální veganská šéfkuchařka. Miluje exotické chutě, koření a kuchyně různých národů. Ráda experimentuje, cestuje, poznává nové kraje a lidi, čte a píše.Sbírá kuchařky a recepty z celého světa a nechává se jimi inspirovat při vytváření rozmanitých veganských receptů.Vaření nevnímá jen jako labužnickýzážitek, ale i jako lék pro tělo a duši. Proto podniká cesty do Indie, kde studuje základy ajurvédy a ajurvédského vaření. Je zakladatelkou Good Karma Catering, pod tímto jménem vaří na jógových a tanečních workshopech a setkáních po celé ČR. Zajišťuje i originální rauty na různých akcích. Pochází z Ruska, od roku 1995 žije trvale v ČR v Brně. Je nadšenou propagátorkou etického vaření, milující manželkou a matkou dvou dětí.
kniha: Atlas polévek2019Atlas polévek