Over 80 delicious recipes for broths and bowls, from light meals and snacks to
filling feasts, and including detailed information on the different types of
noodles and broths, and how to build the perfectly balanced bowl.
Shoku-Iku is the way that Japanese people are taught about healthy food. This book reveals the secrets to how the Japanese stay so healthy in easy-to-follow principles so you, too, can learn to eat mindfully, the Shoku-Iku way. Each of the five recipe chapters centers on one cooking method: steaming (or microwaving); grilling; simmering; no-cook; and sushi. The seventy brand-new simple recipes are largely gluten and dairy free; and the clear and graphic illustrated spreads show you how to choose which vegetables, fish or grains to eat in order to optimize your health and help with specific ailments.
Jak zhubnout a udržet si štíhlost s japonskými pokrmy Jak to Japonky dělají, že jsou stále štíhlé? Jejich strava je zdravá, chutná a pomáhá při hubnutí. Co a kdy jíst je zakotveno v tradici a založeno na neodmyslitelných přísadách, k nimž patří rýže, miso, wasabi, ryby, čaj… Vyberte si z 50 jedinečných druhů suši nebo z bohaté nabídky polévek a salátů královny suši Makiko Sano. Nechte se zlákat svačinovým bento boxem o 500 kaloriích a naobědvejte se přímo u pracovního stolu. U všech receptů je uveden počet kalorií, aby bylo hubnutí ještě snazší.