Knihobot

Heinz K. Gans

    Konservieren
    Getränke zubereiten, mixen, variieren
    Przetwory
    Konzervujeme po celý rok
    • 2011

      Konzervujeme po celý rok

      • 224 stránek
      • 8 hodin čtení
      4,0(1)Ohodnotit

      Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti. - Historie konzervování - Zavařování - Džemy a marmelády - Nakládání do oleje, octa či alkoholu - Sušení ovoce a masa - Nakládání a uzení masa - Mléčně kvašení

      Konzervujeme po celý rok
    • 2005
    • 2001
    • 2000

      Konservieren

      • 221 stránek
      • 8 hodin čtení

      Alles über die gängigsten Konservierungsformen vom Einfrieren über das Einmachen, Räuchern, Pökeln und Dörren bis hin zur Kellerlagerung.

      Konservieren