Dispoziční pravomoc zaměstnavatele
- 127 stránek
- 5 hodin čtení
Rozbor vzniku, rozsahu, skončení, limitů i jednotlivých nástrojů dispoziční pravomoci.







Rozbor vzniku, rozsahu, skončení, limitů i jednotlivých nástrojů dispoziční pravomoci.
Ďalšia kniha z edície ODKRÝVANIE DÁVNYCH ČIAS -príbeh o krvavej grófke z Čachtíc.
Příprava jídel na pánvi wok je oblíbená téměř v celé Asii už po několik století. Rychlost a nenáročnost, s jakou si jídlo můžete připravit, je dána nejen koncepcí pánve, ale také správným výběrem surovin. V naší kuchařce vám nabízíme řadu receptů na zpracování masa, zeleninových směsí i specialit tradiční východní kuchyně.
Recepty na varenie s wok panvicou. Rozšírená o fotografie Vladimíra Horeckého (104 strán) vyšla v r.2004 pod ISBN 80-86132-64-1.
Kniha uvádí přípravu jídel v pánvi wok. Je rozšířená téměř v celé Asii. Dnes se stává oblíbeným pomocníkem našich hospodyněk.