Knihobot

Katie Thear

    Katie Thear byla uznávanou autorkou a uznávanou zahradnickou novinářkou, která zasvětila svůj život tomu, aby pomohla ostatním objevit radost z pěstování vlastního jídla. Její spisy se vyznačovaly praktickým přístupem a jasným, přístupným stylem, díky čemuž byly oblíbené mezi začínajícími i zkušenými zahradníky. Thear podporovala myšlenku soběstačnosti a udržitelného života a povzbuzovala čtenáře, aby se spojili s půdou a užívali si odměny ručně pěstované produkce. Její trvalý odkaz spočívá v tom, že inspirovala generace k tomu, aby se chopily motyky a objevily hluboké uspokojení ze zahrady.

    Cheesemaking and dairying
    • Cheesemaking and dairying

      • 104 stránek
      • 4 hodiny čtení
      4,0(14)Ohodnotit

      The ideal all-round introductin for making cheeses and dairy products on a small scale. With step-by-step instruction this book shows you how to make cheeses, yoghurt, cream, ice cream and butter.

      Cheesemaking and dairying