Knihobot

Francois Payard

    François Payard, mistr cukrář třetí generace, formoval své dovednosti v předních světových restauracích. Jeho vášeň pro cukrařinu se projevuje v inovativních receptech a precizním provedení. Payardova práce je oslavou sladkého umění, která potěší chuťové buňky a inspiruje milovníky dezertů po celém světě. Jeho cukrárny jsou synonymem pro lahodné výtvory a nezapomenutelné zážitky.

    Bite Size
    • 2006

      Bite Size

      • 170 stránek
      • 6 hodin čtení
      3,6(33)Ohodnotit

      In Bite Size , the acclaimed chef and author of Simply Sensational Desserts presents a collection of sophisticated recipes for finger food and cocktail party fare—accessible to cooks of all levels. François Payard serves up 100 of his favorite recipes for appetizers, canapés, and light bites, plus a wealth of helpful hints and tips on how to host a cocktail party. Divided into hot and cold dishes, here are innovative recipes for meat, fish, vegetable, and cheese hors d’oeuvres, all spectacular and all using simple, easy-to-find ingredients. Guests are sure to be impressed when they nibble such treats With Payard’s simple and easy-to-follow instructions, these show-stopping dishes are a cinch to prepare!

      Bite Size