From simple, basic sauces to chunky, long-simmered ragus, this collection of more than 45 fabulous recipes reveal just how delicious, versatile, and creative Italian tomato sauces can be. Gorgeous photographs, tips for preparing, cooking, and storing homemade sauces, and mail-order resources round out this spectacular celebration of Italy's most popular tomato sauces. 25 color photos.
Julia Della Croce Knihy
Julia Della Croce je autorka, která se zabývá propojováním světa jídla a kultury. Její práce zkoumá, jak kulinářské tradice odrážejí a formují společnost. Prostřednictvím svých textů přináší čtenářům hlubší porozumění globálním zvyklostem a historickým vlivům. Její styl je známý svou působivostí a schopností přiblížit čtenářům exotické kuchyně.






Provides recipes for twenty-eight authentic pasta dishes, including linguine al pesto and penne alle melanzane
The Classic Italian Cookbook
- 176 stránek
- 7 hodin čtení
Pasta
- 167 stránek
- 6 hodin čtení