The Joy of Pickling
- 480 stránek
- 17 hodin čtení
The Joy of Pickling, 3rd Edition provides all the tools for pickling success, including 50 new recipes and fermentation techniques.
Autorka, která se z dlouholeté redaktorky především kuchařek postupně stále více věnovala psaní, čerpá inspiraci pro své kuchařky ze zájmu o jídlo od zahrady po stůl, o historii kulinářství a o světové kuchyně. Je vyškolenou mistrnou zahradnicí, aktivní mistrnou konzervárnou a vyučuje kurzy konzervování. Prostřednictvím svého psaní sdílí své zahradnické a kuchařské zážitky a zapojuje se do komunitních iniciativ zaměřených na potraviny, což odráží její hluboké propojení s tématem jídla a udržitelných potravinových systémů.


The Joy of Pickling, 3rd Edition provides all the tools for pickling success, including 50 new recipes and fermentation techniques.
Picture your pantry shelves lined with jars of jams, jellies, and other sweet preserves, and imagine the fun and satisfaction of creating these delicious, economical treats. With the recipes and techniques, this book includes recipes for Caramel-Apple Jam, Concord Grape Jelly, Pear-Apricot-Orange Preserves, Strawberry-Kiwi Jam, and Lemon Curd.