Knihobot

Meera Sodha

    Meera Sodha je domácí kuchařka a příležitostná šéfkuchařka v michelinské indické restauraci Gymkhana v Londýně. Její kniha Made in India se ve Spojeném království okamžitě stala bestsellerem a byla magazíny a novinami označena za jednu z nejlepších knih roku. Sodha přináší autentickou indickou kuchyni s důrazem na moderní přístup a snadno dostupné ingredience, čímž zpřístupňuje bohaté chutě Indie i domácím kuchařům.

    Meera Sodha
    Original Indisch
    Dinner
    Fresh India
    East
    Made in India. Cooked in Britain. Recipes from an Indian family kitchen
    Uvařeno v Indii : tradiční rodinné recepty indické kuchyně

    Meera Sodha je autorkou kuchařských knih, píše pravidelné sloupky pro Associated Press a The Guardian, publikovala články v Food52 a byla profilována v The New York Times. Její první kniha Made In India, byla jmenována knihou roku Times a Financial Times a umístila se na druhém místě v soutěži Food52 The Piglet Cookbook. Její druhá Fresh India, získala v roce 2017 cenu Observer Food Monthly's Best New Cookbook Award. Její třetí knihou je East, která vyjde v USA v říjnu. Žije v Londýně.

    www.amazon.com