Do Vánoc stíháš objednat ještě 1 den a 2 hodiny. 
Knihobot

František Syrový

    Receptury mléčných nápojů a pokrmů
    Jídla ruské, bulharské a maďarské kuchyně
    Co uvařit labužníkům?
    Zeleninová a bezmasá jídla
    Receptury studených pokrmů
    Receptury teplých pokrmů
    • 1987

      Receptury studených pokrmů

      • 832 stránek
      • 30 hodin čtení
      3,9(24)Ohodnotit

      Nově vydaný soubor, již na 832 stranách, je nově doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z nových hygienických předpisů, platných od roku 2001. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize.

      Receptury studených pokrmů
    • 1974

      Nově vydaný soubor „Receptury teplých pokrmů – Jaroslav Runštuk a kol.“, kde na téměř 600 stranách jsou tradiční i moderní pokrmy české a zahraniční kuchyně. Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů se stavem účinným k 1.8. 2009.

      Receptury teplých pokrmů
    • 1971

      Obrazová kuchařka na moučníky a cukroví z čerstvého ovoce.

      Moučníky a cukroví
    • 1968
    • 1968

      Dáváme touto knihou do rukou zájemců dílo, které by mělo alespoň částečně uspokojit ty, kteří mají o vaření hlubší zájem a chtějí moderní přípravou jídel uspokojovat své blízké i nejnáročnější znalce dobrého jídla.

      Československá kuchyně
    • 1967

      Vybrali jsme několik desítek ruských, bulharských a maďarských jídel, sestavili receptury, které vyzkoušeli nejlepší kuchaři a předkládáme je vám. Všechny uvedené suroviny jsou u nás dosažitelné, pokrmy mohou připravit odborníci i začátečníci v kuchyni. Budeme velmi rádi, stanou-li se některá jídla vašimi oblíbenými, obohatí-li a zpestří-li vaše jídelníčky.

      Jídla ruské, bulharské a maďarské kuchyně