Pochoutky z pánve
- 28 stránek
- 1 hodina čtení
Pánev jako hlavní pomůcka při přípravě pokrmů z mas,uzenin,zeleniny,hub,ovoce,vajec,sýrů a sladkých pokrmů - omelet a palačinek.179 receptů.






Pánev jako hlavní pomůcka při přípravě pokrmů z mas,uzenin,zeleniny,hub,ovoce,vajec,sýrů a sladkých pokrmů - omelet a palačinek.179 receptů.
Kniha kuchařských receptů s využitím sojového masa.
Recepty na přípravu jídel z vepřového masa pomocí pečení, dušení, grilování a smažení
Maso patří mezi biologicky hodnotné potraviny pro vysoký obsah plnohodnotných bílkovin. Jednotlivé druhy masa se od sebe liší především již obsahem zmíněných bílkovin, tuku, vitamínů, nerostných látek a také chutí. Hovězí maso upoutá naši pozornost zejména nízkým obsahem tuku a značně vysokým obsahem bílkovin.
Maso patří mezi biologicky hodnotné potraviny pro vysoký obsah plnohodnotných bílkovin. Jednotlivé druhy masa se od sebe liší především již obsahem zmíněných bílkovin, tuku, vitamínů, nerostných látek a také chutí. Hovězí maso upoutá naši pozornost zejména nízkým obsahem tuku a značně vysokým obsahem bílkovin.
Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 24-078-85 .