Knihobot

Hans Gerlach

    10. prosinec 1940 – 5. leden 2011
    Ikarus Invites the World's Best Chefs
    Exceptional recipes and international chefs in portrait
    Superpotraviny
    Superpotraviny: Kuchařka plná zdraví
    Marmelády a želé
    Sushi. Kultovní japonské jednohubky
    • Sushi. Kultovní japonské jednohubky

      • 64 stránek
      • 3 hodiny čtení
      4,0(1)Ohodnotit

      Sushi je chutný pokrm původem z Japonska. Není tedy divu, že tyto elegantní rolky jsou nejen lehké a chutné, ale také krásně vypadají. Proměňte svoji kuchyni v sushi bar – s domácími nigiri a maki, které budou zaručeně chutnat i vašim hostům. Říkáte si: Vaření z čerstvých surovin, navíc z ryb? Žádný strach, v případě sushi je to snadné i pro začátečníky. Kromě toho, že je sushi momentálně v módě, je tu ještě jeden důvod, proč se do něj pustit: přinese do vaší kuchyně nový vánek – lehký, ale dlouhodobý požitek. Úspěch je zaručen – každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený a všechny důležité postupy najdete v knize krok za krokem na fotografiích. Navíc zde získáte nejlepší informace ke všem nejdůležitějším přísadám. Uvidíte, kolik zábavy a radosti si lze užít při rolování sushi.

      Sushi. Kultovní japonské jednohubky
    • Superpotraviny: Kuchařka plná zdraví

      • 192 stránek
      • 7 hodin čtení
      3,7(3)Ohodnotit

      Proč jsou superpotraviny tak super? Ukrývají v sobě totiž mnoho cenných látek, díky nimž jsme zdravější a štíhlejší. Tyto látky najdete překvapivě nejen v exotickém ovoci, ale také v běžně dostupných surovinách, jako jsou vlašské ořechy, kadeřávek nebo borůvky. Kniha obsahuje mnoho receptů, které kombinují účinky superpotravin tak, abyste z jejich pozitiv mohli denně vytěžit maximum.

      Superpotraviny: Kuchařka plná zdraví
    • Superpotraviny

      • 128 stránek
      • 5 hodin čtení
      3,2(5)Ohodnotit

      V této knížce najdete všechno důležité o zdravých látkách obsažených v superpotravinách a o jejich fantastických účincích. 25 podrobných portrétů nejdůležitějších superpotravin – exotických i domácích – s praktickými tipy a přes 40 veganských receptů, které obohacují kulinářský všední den. Interview s experty na téma řasy, obilné trávy a divoké byliny. Susanna Bingemerová je vystudovaná novinářka. Už mnoho let píše v časopisech a knížkách o kulinářských tradicích a trendech. Přitom ji zvlášť fascinuje otázka, jak jídlo ovlivňuje zdraví. Sleduje mnohé aktuální stravovací styly a postupně sama vyzkoušela vegetariánskou, veganskou a syrovou stravu. Při hledání optimálních potravin objevila už v roce 1999 velkou vitální sílu určitých potravin a připravila si své první müsli se superpotravinami – lněnými semeny, zemními mandlemi a borůvkami. Své znalosti o zdravém stravování se superpotravinami předává dál v kurzech a na svém blogu www.eatsleepgreen.de. Autorka žije v Mnichově a společně

      Superpotraviny
    • Is there a place on earth where the cuisines of the world celebrate a unique culinary festival? Each and every month promises a new sensation, when the Ikarus guest chefs arrive in Salzburg with their special ingredients and conjure their amazing creations onto the plates. Also for the third volume we have included the best moments with the incredible Ikarus guest chefs. Sixty recipes describe what the best chefs in the world currently develope in their restaurants - a snapshot of the top international cuisine in sixty miniatures. The restaurant Ikarus with his patron Eckart Witzigmann and executive chef Martin Klein and his team were honored earlier this year with the second Michelin star.

      Ikarus Invites the World's Best Chefs
    • Kochen - so einfach geht's

      Das Grundkochbuch in 1000 Bildern

      4,5(2)Ohodnotit

      Kochen mit Bildern, Kochen nach Bildern: Wie das geht, zeigt dieses Buch. Die 70 wichtigsten Grundrezepte werden jeweils in einer ausführlichen Bildsequenz Schritt für Schritt dargestellt. Los geht's von den verwendeten Zutaten, gefolgt von ihrer Verarbeitung und detaillierten Zubereitung bis hin zum fertigen Gericht. Außerdem bieten kleine Leseinseln die wichtigsten Informationen zu Produkten, Zubereitungsschritten oder den Gerichten an sich. Aber damit nicht genug: Kann ich erst einmal eine kräftige Suppe kochen, das beste Schnitzel mit knuspriger Panade zubereiten oder eine himmlisch-schaumige Mousse kreieren, dann laden zahlreiche Variationen ein, das Grundrezept mit anderen Lebensmitteln und Aromen abzuwandeln, um immer wieder Abwechslung auf den Teller zu bringen. Kochen, so einfach geht's, lädt zum Blättern, Schmökern und Nachkochen ein und hält, was es verspricht: Viel Spaß und schnellen Erfolg in der Küche!

      Kochen - so einfach geht's
    • Pesto, Chutneys Und Co. - Diese Kleinen Feinen Dips Und Saucen Schmecken Selbst Gemacht Am Allerbesten. Sie Würzen, Ergänzen Oder Begleiten Unterschiedlichste Gerichte Und Geben Diesen Immer Wieder Neue Akzente. Die Bandbreite Ist Riesig, Wie Auch Diese Internationale Auswahl Von über 50 Rezepten Für Pestovariationen, Oliventapenade, Pikante Zwiebel-marmelade, Ananas-gurken-salsa, Feigensenf, Ketchup Oder Bbq-sauce Zeigt - Egal Ob Klassisch Oder Raffiniert Neu. Frisch In Gläser Gefüllt, Stehen Sie Dann Immer Griffbereit Im Vorratschrank Oder Sind Perfektes Geschenk Für Liebe Freunde. Und Damit Alles Perfekt Gelingt, Wird Im Theorieteil Genau Erklärt, Wie Sich Alles Fix In Mörser Oder Mit Dem Pürierstab Zerkleinern, Langsam Einkochen Und Sauber Und Haltbar Einmachen Lässt.

      Pesto, Chutneys & Co.