Hans Gerlach Knihy





Sushi. Kultovní japonské jednohubky
- 64 stránek
- 3 hodiny čtení
Sushi je chutný pokrm původem z Japonska. Není tedy divu, že tyto elegantní rolky jsou nejen lehké a chutné, ale také krásně vypadají. Proměňte svoji kuchyni v sushi bar – s domácími nigiri a maki, které budou zaručeně chutnat i vašim hostům. Říkáte si: Vaření z čerstvých surovin, navíc z ryb? Žádný strach, v případě sushi je to snadné i pro začátečníky. Kromě toho, že je sushi momentálně v módě, je tu ještě jeden důvod, proč se do něj pustit: přinese do vaší kuchyně nový vánek – lehký, ale dlouhodobý požitek. Úspěch je zaručen – každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený a všechny důležité postupy najdete v knize krok za krokem na fotografiích. Navíc zde získáte nejlepší informace ke všem nejdůležitějším přísadám. Uvidíte, kolik zábavy a radosti si lze užít při rolování sushi.
Recepty na domácí přípravu zavařenin marmelády a želé.
Superpotraviny: Kuchařka plná zdraví
- 192 stránek
- 7 hodin čtení
Proč jsou superpotraviny tak super? Ukrývají v sobě totiž mnoho cenných látek, díky nimž jsme zdravější a štíhlejší. Tyto látky najdete překvapivě nejen v exotickém ovoci, ale také v běžně dostupných surovinách, jako jsou vlašské ořechy, kadeřávek nebo borůvky. Kniha obsahuje mnoho receptů, které kombinují účinky superpotravin tak, abyste z jejich pozitiv mohli denně vytěžit maximum.
Superpotraviny
- 128 stránek
- 5 hodin čtení
V této knížce najdete všechno důležité o zdravých látkách obsažených v superpotravinách a o jejich fantastických účincích. 25 podrobných portrétů nejdůležitějších superpotravin – exotických i domácích – s praktickými tipy a přes 40 veganských receptů, které obohacují kulinářský všední den. Interview s experty na téma řasy, obilné trávy a divoké byliny. Susanna Bingemerová je vystudovaná novinářka. Už mnoho let píše v časopisech a knížkách o kulinářských tradicích a trendech. Přitom ji zvlášť fascinuje otázka, jak jídlo ovlivňuje zdraví. Sleduje mnohé aktuální stravovací styly a postupně sama vyzkoušela vegetariánskou, veganskou a syrovou stravu. Při hledání optimálních potravin objevila už v roce 1999 velkou vitální sílu určitých potravin a připravila si své první müsli se superpotravinami – lněnými semeny, zemními mandlemi a borůvkami. Své znalosti o zdravém stravování se superpotravinami předává dál v kurzech a na svém blogu www.eatsleepgreen.de. Autorka žije v Mnichově a společně