Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu.
Skladem máme celkem knihy Konzervace a ukládání potravin v domácnosti (1981).
Nákup knihy
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti, Karel Půhoný
- Jazyk
- Rok vydání
- 1981
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká),
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 59 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.