Pečené a zapékané speciality
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, která naplní celou místnost, jsou příslibem hodování, které vás a vaši rodinu nebo vaše hosty čeká… Vyzkoušejte zeleninu zapečenou s mozzarellou, tresčí filé zapečené s čedarem a rajčaty nebo třeba rajčata plněná cizrnou. Zapékané speciality si vás získají.
Vydání
2007, pevná
Stav
- Jako nová54 Kč
- Dobrá51 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 51 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Pečené a zapékané speciality (2007).