Knihobot

Česká kuchařka

Hodnocení knihy

4,5(2)Ohodnotit

Parametry

  • 152 stránek
  • 6 hodin čtení

Více o knize

Tradiční česká kuchyně má své kořeny někde v dávných dobách, kdy lidé těžce fyzicky pracovali a úlohou jídla bylo především dodat tělu tolik potřebnou energii. Tomuto požadavku ve svém vývoji dokázala beze zbytku vyhovět. Život většimy dnešních lidí už však vypadá úplně jinak, a tak i česká kuchyně musela projít přerodem a stát se kuchyní moderní, zdravou a hlavně velmi chutnou. Rozhodně nezatracujeme oblíbené jídlo našich babiček, knedlo-vepřo-zelo, rádi si ho někdy připravíme, ale většina mladých hospodyněk dnes má ve svém kuchařském repertoáru jídla ze zaleniny, z důbežího či rybího masa, minutky, lehké moučníky i ovocné sladkosti. Nikdy už nechybí salát z čerstvé zeleiny a veřírky na zahradě dovolují připravit jídla na grilu či na ohništi. Naše kuchyně se obohatila světovými specialitami, jako jsou různé pizzy, lehké dezerty a hlavně saláty z nejrůznějších druhů zeleniny. A tak dnes, na začátku nového tisíciletí se může česká kuchyně pochlubit moderní, racionální a zdravou výživou, která nás bude udržovat v kondici a povznášet k vysněným cílům.

Nákup knihy

Česká kuchařka, Jana Frolíková

Jazyk
Rok vydání
2006
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná),
Stav knihy
Velmi dobrá
Cena
69 Kč

Doručení

Platební metody

4,5
Velmi dobrá
2 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.