Knihobot

Technologie přípravy pokrmů 6

Parametry

  • 123 stránek
  • 5 hodin čtení

Více o knize

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Skladem máme celkem knihy Technologie přípravy pokrmů 6 (2012).

Nákup knihy

Technologie přípravy pokrmů 6, Hana Sedláčková

Jazyk
Rok vydání
2012
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká),
Stav knihy
Dobrá
Cena
129 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Nikdo zatím neohodnotil.Ohodnotit