Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
1/6

Technologie přípravy pokrmů 6

Autoři

Více o knize

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Parametry

ISBN
9788073731144
Nakladatelství
Fortuna Libri (ČR)

Kategorie

Varianta knihy

2012, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.