Lahůdková kuchyně
Autoři
Více o knize
Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit... Příprava studených lahůdkových pokrmů v domácnosti
Vydání
2010, pevná
Stav
- Jako nová269 Kč
- Dobrá255 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 255 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Lahůdková kuchyně (2010).