Více o knize
Pánev wok patří k základnímu vybavení čínské kuchyně, její zvláštní tvar napomáhá rychlé a zdravé úpravě masa a především zeleniny, navíc se dá použít k vaření v páře i k dušení a speciálnímu uzení. Tato kniha vás naučí, jak uvařit ty největší speciality asijské kuchyně na 166 způsobů. V úvodu jsou uvedeny jednotlivé typy čínské kuchyně a zmíněny jsou i ostatní asijské státy s výbornou kuchyní, dále tu najdete jednotlivé suroviny pro vaření, koření a způsoby přípravy i vaření. Následují jednotlivé recepty rozdělené na druhy masa, těstoviny a bezmasá jídla. Vše je doplněno zajímavými nápady.
Nákup knihy
Pánev wok, aneb, Nejen čína na talíři, Martin Gabriel Pavel
- Jazyk
- Rok vydání
- 1999
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme e-mail.
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.