Valašská kuchyně. Krajové speciality
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.
Nákup knihy
Valašská kuchyně. Krajové speciality, Jaroslav Vašák
- Jazyk
- Rok vydání
- 2012
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Valašská kuchyně. Krajové speciality
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Vašák
- Vydavatel
- Ikar
- Rok vydání
- 2012
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8024919664
- ISBN13
- 9788024919669
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 5 z 5
- Anotace
- Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.