Parametry
Kategorie
Více o knize
Gastronomie. Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Nákup knihy
Gastronomie: Technologie v kostce, Karel Štěpánek, Libuše Vodochodská
- Jazyk
- Rok vydání
- 1996
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Gastronomie: Technologie v kostce
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Karel Štěpánek, Libuše Vodochodská
- Vydavatel
- Ratio
- Vydavatel
- 1996
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8023815873
- ISBN13
- 9788023815870
- Kategorie
- Učebnice
- Anotace
- Gastronomie. Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.