Péct dokáže každý : recepty, které snadno zvládnete a zkombinujete
Autoři
Parametry
Více o knize
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S'more nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.
Nákup knihy
Péct dokáže každý : recepty, které snadno zvládnete a zkombinujete, Dominique Ansel, Evan Sung, Jana Svašková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2020
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Péct dokáže každý : recepty, které snadno zvládnete a zkombinujete
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Dominique Ansel, Evan Sung, Jana Svašková
- Vydavatel
- Euromedia Group
- Rok vydání
- 2020
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8024269929
- ISBN13
- 9788024269924
- Kolekce
- Esence
- Kategorie
- Kuchařky, Nedávno vyšlo, Čas péct
- Hodnocení
- 5 z 5
- Anotace
- Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S'more nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.