Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
1/4

Péct dokáže každý : recepty, které snadno zvládnete a zkombinujete

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S'more nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.

Parametry

ISBN
9788024269924
Nakladatelství
Euromedia Group

Kategorie

Varianta knihy

2020, pevná

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.