Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Domácí zavařování

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.

Parametry

ISBN
9788074290497
Nakladatelství
Vyšehrad

Kategorie

Vydání

2010, měkká

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
190 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023