Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Domácí zavařování

Parametry

Hodnocení knihy
5.0

Kategorie

Více o knize

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.

Nákup knihy

Domácí zavařování, Magdalena Wagnerová

Jazyk
Rok vydání
2010
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká),
Stav knihy
Jako nová
Cena
162 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu