Knihobot

Lexikon sýrů. Výroba, původ, druhy, chuť

Autoři

Hodnocení knihy

5,0(1)Ohodnotit

Více o knize

Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla. Víte jak sýr krájet a servírovat? Jaké vybrat víno a co dalšího podat k sýru? Tak to vše, a ještě něco více se dozvíte v tomto chytrém lexikonu.

Skladem máme celkem knihy Lexikon sýrů. Výroba, původ, druhy, chuť (2004).

Nákup knihy

Lexikon sýrů. Výroba, původ, druhy, chuť, Anne Iburg

Jazyk
Rok vydání
2004,
Stav knihy
Velmi dobrá
Cena
229 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

5,0
Výborná
1 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.