Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Dvanáct chutí roku

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince velkou invencí proměňuje autor knihy, šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější .

Parametry

ISBN
9788024916644
Nakladatelství
Ikar

Kategorie

Vydání

2011

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
24 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Dvanáct chutí roku (2011).