Omáčky
Autoři
Více o knize
Vynalézavost, jakou kuchařští mistři v průběhu dějin gastronomie věnovali objevům nových omáček, má v sobě až cosi kultovního. Nejjednodušší omáčkou je světlá nebo tmavá jíška, kterou zředíme vodou, fondem, mlékem nebo vínem a provaříme. Kromě klasiky, kterou představují holandská, béarnská, remuládová a bešamelová omáčka, najdete mezi téměř 250 recepty studené dresinky a dipy, teplé omáčky k těstovinám, zelenině, rybě, drůbeži, masu, ale také sladké dezertní omáčky, jež dodají pokrmům nový rozměr.
Vydání
2008
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá292 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 292 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023