Knihobot

Pečení krok za krokem: Základní postupy a nejlepší recepty pro začátečníky

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

Každá hostitelka se ráda pochlubí návštěvě domácí bábovkou či řezy. Ve více než 100 receptech je zevrubně popsána příprava základních těst na cukrářské výrobky, postup pečení klasických a moderních dortů, koláčů a cukroví. Jednotlivé kroky ilustruje více než 150 fotografií. Začátečníci zde najdou užitečné informace o surovinách a náčiní, které se stanou zárukou jejich úspěchu.

Parametry

ISBN
9788024909424
Nakladatelství
Ikar

Kategorie

Vydání

2007

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
41 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Pečení krok za krokem: Základní postupy a nejlepší recepty pro začátečníky (2007).