Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.
Vydání
Skladem máme celkem knihy Červená řepa, mangold a špenát (2009).
Nákup knihy
Červená řepa, mangold a špenát, Margaret Briggs
- Jazyk
- Rok vydání
- 2009,
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 44 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.