Knihobot

Červená řepa, mangold a špenát

Autoři

Více o knize

Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.

Parametry

ISBN
9788073214937
Nakladatelství
Fortuna Libri

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
33 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Červená řepa, mangold a špenát (2009).