Parametry
Kategorie
Více o knize
První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti.
Nákup knihy
Jídlo : dějiny chuti, Paul H. Freedman
- Jazyk
- Rok vydání
- 2008
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Jídlo : dějiny chuti
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Paul H. Freedman
- Vydavatel
- Mladá fronta
- Vydavatel
- 2008
- Vazba
- pevná s přebalem
- ISBN10
- 8020418474
- ISBN13
- 9788020418470
- Kategorie
- Kuchařky, Ostatní historie
- Anotace
- První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti.