Knihobot

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby

Parametry

  • 156 stránek
  • 6 hodin čtení

Více o knize

Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality.

Nákup knihy

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby, Pavla Burešová, Blanka Zimáková, Miroslav Čertík, Jan Hán

Jazyk
Rok vydání
2014
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

Nikdo zatím neohodnotil.Ohodnotit