Knihobot

Domácí výroba lihovin

Parametry

Hodnocení knihy
5.0

Kategorie

Více o knize

Příručka je věnována domácí výrobě lihovin z jádrového, peckového a drobného ovoce. Autorka se v první části knihy zabývá především přípravou ovocného rmutu a chemickými procesy při kvašení. V další části knihy se dozvíme vše potřebné o destilačním zařízení a samotné destilaci. Nechybí ani kapitola zákonů a vyhlášek vztahujících se k výrobě lihovin. V příručce najdeme i mnoho zajímavých receptů na výrobu likérů.

Vydání

Nákup knihy

Domácí výroba lihovin, Bettina Malle, Helge Schmickl

Jazyk
Rok vydání
2004
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu