Přesně tuhle si přidáte do košíku
Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování, Jiří Stropnický
- Mechanické poškození
- Jazyk
- Rok vydání
- 1983,
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 115 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jiří Stropnický
- Vydavatel
- SPN
- Vydavatel
- 1983
- Kategorie
- Středoškolské učebnice, Kuchařky