Knihobot

Vaření s Čirinou, aneb, Čtvero ročních období v kuchyni

Parametry

  • 169 stránek
  • 6 hodin čtení

Více o knize

Prostá i „vznešená“ jídla z maďarské, slovenské, české, ale i francouzské, italské a řecké kuchyně, polévky, moučníky i lahůdky k posezení s přáteli – to vše nabízí tato kuchařská kniha. Může podle ní stejně dobře vařit nezkušený začátečník jako ostřílený kulinář. Lehké a jednoduché pokrmy pro jaro a léto, hutnější a trochu pracnější pro podzimní a zimní období, to vše doplněné radami, které se v kuchyni vždy hodí.

Nákup knihy

Vaření s Čirinou, aneb, Čtvero ročních období v kuchyni, Irena Košíková, Dana Melanová

Jazyk
Rok vydání
2004
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

Nikdo zatím neohodnotil.Ohodnotit