Knihu momentálně nemáme skladem![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
![](/images/blank-book/blank-book.1920.jpg)
Parametry
Kategorie
Více o knize
The master distiller Rob Arnold reveals how innovative whiskey producers are recapturing a sense of place to create distinctive, nuanced flavors. He takes readers on a world tour of whiskey and the science of flavor, stopping along the way at distilleries in Kentucky, New York, Texas, Ireland, and Scotland.
Nákup knihy
The Terroir of Whiskey, Rob Arnold
- Jazyk
- Rok vydání
- 2022
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- The Terroir of Whiskey
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Rob Arnold
- Vydavatel
- Columbia University Press
- Rok vydání
- 2022
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 0231194595
- ISBN13
- 9780231194594
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- The master distiller Rob Arnold reveals how innovative whiskey producers are recapturing a sense of place to create distinctive, nuanced flavors. He takes readers on a world tour of whiskey and the science of flavor, stopping along the way at distilleries in Kentucky, New York, Texas, Ireland, and Scotland.