Knihobot
Knihu momentálně nemáme skladem

Ryby na talíři

Autoři

Více o knize

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska. Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí.

Parametry

ISBN
9788075413451
Nakladatelství
Vašut

Kategorie

Varianta knihy

2023, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.