Japanese Cooking
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
By the proprietor of Japan's largest professional cooking school, this volumexplores ingredients, utensils, techniques, food history and table etiquette.t contains over 220 recipes.
Vydání
Nákup knihy
Japanese Cooking, Shizuo Tsuji, Mary Sutherland
- Jazyk
- Rok vydání
- 1980
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Japanese Cooking
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Shizuo Tsuji, Mary Sutherland
- Vydavatel
- Kodansha Amer Incorporated
- Rok vydání
- 1980
- Vazba
- pevná s přebalem
- ISBN10
- 0870113992
- ISBN13
- 9780870113994
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- By the proprietor of Japan's largest professional cooking school, this volumexplores ingredients, utensils, techniques, food history and table etiquette.t contains over 220 recipes.