Pěstujeme dobrou chuť
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a živiny. A nabízí jedinečný, vyzkoušený a osvědčený postup, který vyžaduje méně úsilí než obvyklé pěstební techniky – jinými slovy: s minimem námahy maximum chuti. Nevěříte? Nejpřesvědčivějším důkazem je praxe!
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 156 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Pěstujeme dobrou chuť (2016).