Vegetariánská kuchařka - 100 snadných italských receptů
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev – a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno. S ohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací k vegetariánskému stravování.
Skladem máme celkem knihy Vegetariánská kuchařka - 100 snadných italských receptů (2016).
Nákup knihy
Vegetariánská kuchařka - 100 snadných italských receptů, Mario Grazia, Mario Grazia
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 152 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vegetariánská kuchařka - 100 snadných italských receptů
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Mario Grazia, Mario Grazia
- Vydavatel
- Naše vojsko
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8020615946
- ISBN13
- 9788020615947
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 5 z 5
- Anotace
- Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev – a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno. S ohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací k vegetariánskému stravování.