Jídlo jako lék: Podle čínské medicíny
Autoři
Více o knize
Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma.Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat.
Vydání
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá630 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 630 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Jídlo jako lék: Podle čínské medicíny (2015).