Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Parametry

Hodnocení knihy
4.0

Kategorie

Více o knize

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Vydání

Nákup knihy

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau, Helena Uhrová

Jazyk
Rok vydání
2016
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná),
Stav knihy
Dobrá
Cena
161 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu