Výživa dětí od A do Z 2
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Autorka se ve své nové práci zaměřuje na tyto okruhy: Makrobiotické minimum, bezlepkovou dietu, dietu při alergii na BKM, nízkolaktózovou dietu, hypercholesterolémii u dětí, obezitu, redukční dietu a zázrak zvaný omega mastné kyseliny. Cílem pokračování úspěšné kuchařky pro děti od lékařky L. Kejvalové (Výživa dětí od A do Z) je snaha otevřít maminkám kuchařkám nejen nové zdroje a náhrady potravin, ale také ukázat jiné a třeba i zdravější možnosti stravování. V řadě případů se jedná o vynucenou úpravu jídelníčku u diagnostikovaných alergií např. na lepek a mléko nebo nutnou redukční dietu či dietu při zvýšené hladině cholesterolu. Tato kuchařka by měla dát návod v začátcích změny nebo by měla být inspirací ke změně. V každém jídelníčku naší rodiny můžeme podniknout kroky k jeho vylepšení, nahradit méně zdravé suroviny surovinami zdravějšími, bohatšími na vitamíny či lépe stravitelnějšími. Autorka se ve své nové práci zaměřuje na tyto okruhy: Makrobiotické minimum, bezlepkovou dietu, dietu při alergii na BKM, nízkolaktózovou dietu, hypercholesterolémii u dětí, obezitu, redukční dietu a zázrak zvaný omega mastné kyseliny.
Skladem máme celkem knihy Výživa dětí od A do Z 2 (2010).
Nákup knihy
Výživa dětí od A do Z 2, Lenka Kejvalová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2010
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 54 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Výživa dětí od A do Z 2
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Lenka Kejvalová
- Vydavatel
- Vyšehrad
- Rok vydání
- 2010
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8070219939
- ISBN13
- 9788070219935
- Kategorie
- Kuchařky, Mateřství a rodičovství
- Anotace
- Autorka se ve své nové práci zaměřuje na tyto okruhy: Makrobiotické minimum, bezlepkovou dietu, dietu při alergii na BKM, nízkolaktózovou dietu, hypercholesterolémii u dětí, obezitu, redukční dietu a zázrak zvaný omega mastné kyseliny. Cílem pokračování úspěšné kuchařky pro děti od lékařky L. Kejvalové (Výživa dětí od A do Z) je snaha otevřít maminkám kuchařkám nejen nové zdroje a náhrady potravin, ale také ukázat jiné a třeba i zdravější možnosti stravování. V řadě případů se jedná o vynucenou úpravu jídelníčku u diagnostikovaných alergií např. na lepek a mléko nebo nutnou redukční dietu či dietu při zvýšené hladině cholesterolu. Tato kuchařka by měla dát návod v začátcích změny nebo by měla být inspirací ke změně. V každém jídelníčku naší rodiny můžeme podniknout kroky k jeho vylepšení, nahradit méně zdravé suroviny surovinami zdravějšími, bohatšími na vitamíny či lépe stravitelnějšími. Autorka se ve své nové práci zaměřuje na tyto okruhy: Makrobiotické minimum, bezlepkovou dietu, dietu při alergii na BKM, nízkolaktózovou dietu, hypercholesterolémii u dětí, obezitu, redukční dietu a zázrak zvaný omega mastné kyseliny.