Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.
Nákup knihy
Velká kniha o grilování: Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě, Eric Treuille, Birgit Erath
- Jazyk
- Rok vydání
- 2007
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Velmi dobrá
- Cena
- 69 Kč
Doručení
Platební metody
Nikdo zatím neohodnotil.