Knihobot

Eric Treuille

    Canapés
    Pasta
    Velká kniha o grilování: Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě
    Velká kniha o grilování
    Škola kuchařských technik. Přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
    Chléb : připravený ručně nebo v domácí pekárně
    • Stůl není prostřený, dokud v jeho středu neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích, oslavách či bohoslužbách. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Exkluzivní fotografie vzbuzující chutě představují výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic. Kniha, která změní začátečníka v mistra pekaře.

      Chléb : připravený ručně nebo v domácí pekárně
    • Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

      Škola kuchařských technik. Přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
    • Velká kniha o grilování

      • 168 stránek
      • 6 hodin čtení
      4,0(5)Ohodnotit

      Najdete zde vše, co byste měli znát či ovládat ještě dříve, než jednoho teplého letního večera vytáhnete z garáže gril a pustíte se do kulinářských kouzel na žhavém uhlí. Publikace nabízí kromě bezpočtu receptů na grilování masa, drůbeže, ryb, plodů moře a zeleniny také přehled koření pro grilování, postup přípravy marinád a triky, jak vylepšit celkový výsledek vaší letní večeře.

      Velká kniha o grilování
    • Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.

      Velká kniha o grilování: Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě
    • Pasta

      • 168 stránek
      • 6 hodin čtení
      4,4(3)Ohodnotit

      Simmer your way to pasta perfection with these delicious pasta recipes. Select your meal according to what's in your kitchen cupboard, in season, and suits your schedule - no-cook, quick-cook or slow-cook. Think ahead tips tell you what can be done in advance.

      Pasta
    • From quick, easy canapés to sophisticated party appetizers and amuses bouche that will really wow your guests, you'll find everything you need to entertain with style in Canapés. Whether you're looking for impressive dinner party ideas, or simple finger food Canapés has it covered. Over 200 delicious canapé recipes including step-by-step sequences and beautiful photography of the finished plate as well as preparation, cooking and freezing advice. Plus invaluable know-how on how many you need per guest with tips on compiling a party menu if you're short on time or sticking to a budget for event catering. Make sure your event goes without a hitch with Canapés. Content previously published in Canapés (ISBN: 9781409375852)

      Canapés
    • Grillen

      Für Feinschmecker

      Gerichte vom Grill sind heiß, würzig und lecker. Eric Treuille, begnadeter Koch und Experte für Kochtechniken, die im Trend liegen, präsentiert sein Wissen und seine Ideen diesmal in einem innovativen Barbecue-Buch. Zusammen mit der Gewürzefachfrau Birgit Erath stellt er eine Vielzahl von bekannten und ganz neuen Rezepten vor, die jeden Grillabend zu einem unvergesslichen Erlebnis machen. Zitronen-Chili-Garnelen, Hähnchen in Ingwer-Soja-Marinade oder T-Bone-Steak mit Chimi-Churri-Sauce – das macht Lust auf mehr! Und weil Grillen nicht nur im Sommer Spaß macht, wird zu jedem Gericht auch erläutert, wie man es in der heimischen Küche zubereiten kann.

      Grillen
    • Verführerische Häppchen mit tollem Geschmack machen jede Essenseinladung zu einem unvergleichlichen Fest. Meisterkoch Eric Treuillé und Partyköchin Victoria Blashford-Snell geben wertvolle Tipps, wie auch Einsteiger unkompliziert kleine Leckereien servieren können. Pikantes wie Käsegebäck oder Garnelen am Spieß, herzhafte Canapés oder Crêpes, Internationales wie knusprige Wan- Tans oder Süßes wie gefüllte Schokoladenbecher.

      Fingerfood