Ovocné a zeleninové speciality
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspirace. V dnešní době lze v každém supermarketu objevit velké množství nejrůznější zeleniny a exotického ovoce. Máte raději ovoce připravené tradičním způsobem? Pak vám doporučujeme voňavé dušené hrušky. Ti, kdo naopak rádi vaří něco neobvyklého, by měli zkusit dýňovou polévku nebo kedlubny s krémovou koprovou omáčkou. Tato kuchařka se bezpochyby stane Vaším kuchyňským favoritem.
Vydání
2007, pevná
Stav
- Jako nová31 Kč
- Dobrá29 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 29 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Ovocné a zeleninové speciality (2007).