Knihobot

Pečené a zapékané speciality

Autoři

Hodnocení knihy

5,0(2)Ohodnotit

Více o knize

Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, která naplní celou místnost, jsou příslibem hodování, které vás a vaši rodinu nebo vaše hosty čeká… Vyzkoušejte zeleninu zapečenou s mozzarellou, tresčí filé zapečené s čedarem a rajčaty nebo třeba rajčata plněná cizrnou. Zapékané speciality si vás získají.

Skladem máme celkem knihy Pečené a zapékané speciality (2007).

Nákup knihy

Pečené a zapékané speciality, kolektiv

Jazyk
Rok vydání
2007
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
Zobrazit jiný výtisk

Doručení

  •  

Platební metody

5,0
Výborná
2 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.