Pečené a zapékané speciality, 2007

 80  Kč  60  Kč
Skladem: Praha 7
Stav: viz foto
Název: Pečené a zapékané speciality
Autor: kolektiv
Anotace: Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, která naplní celou místnost, jsou příslibem hodování, které vás a vaši rodinu nebo vaše hosty čeká… Vyzkoušejte zeleninu zapečenou s mozzarellou, tresčí filé zapečené s čedarem a rajčaty nebo třeba rajčata plněná cizrnou. Zapékané speciality si vás získají.
Nakladatel: Rebo
Edice: Vaříme a pečeme s Rebem
ISBN-10: 8072346938
ISBN-13: 9788072346936
Rok vydání: 2007
Jazyk: česky
Stav: viz foto
Vazba: pevná / vázaná
Kategorie: Kuchařky / Gastronomie

Objednávky nad 300 Kč posíláme až do 4. srpna zdarma. Platí pro celé Česko a Slovensko.

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0 Kč