Knihobot

Mary Berry

    24. březen 1935

    Mary Berry, CBE (* 24. března 1935, Spojené království) je britská spisovatelka a expertka na gastronomii. V 17 letech se přestěhovala do Francie, kde začala studovat na Le Cordon Bleu škole. Vydala přes 70 kuchařských knih (její první knihou byla The Hamlyn All Colour Cookbook vydanou v roce 1970) a hostila několik televizních seriálů pro BBC a Thames Television.

    Mary Berry
    Mary Berry's Traditional Puddings and Desserts
    Mary Berry's Baking Bible
    Mary Berry's Ultimate Cake Book (Second Edition)
    Škola vaření pro celou rodinu
    Velká rodinná kuchařka
    Dezerty a cukroví
    • 2013

      Škola vaření pro celou rodinu

      • 496 stránek
      • 18 hodin čtení
      4,4(250)Ohodnotit

      Vynikají učitelka vaření a propagátorka domácí kuchyně představuje více než 1000 nejoblíbenějších receptů. Rodinná kuchařka pro všechny generace kuchařů a kuchařek, kteří se věnují domácímu vaření. Základní postupy, horké i studené polévky, pokrmy z vajec a sýrů, ryb a mořských plodů, pečená kuřátka a krůty, steaky i chutně pro vegetariány, lákavé těstoviny, lahodné saláty, něco sladkého na zoubek jako dorty, koláče a horké dezerty, zákusky k čaji i chlazené dezerty. Zkrátka neodolatelný výběr jídel pro každou příležitost.

      Škola vaření pro celou rodinu
    • 1996

      Viac než 1000 receptov na jedlá pre všedný deň, slávnostné príležitosti i špeciality pre gurmánov. Základy kucharského umenia nielen pre začiatečnikov. Zrozumitelné pokyny na prípravu jedál doplnľné vyše 2000 fotografiami, radami či námetmi na jednoduchú obmenu základného receptu.

      Velká rodinná kuchařka
    • 1992

      Dezerty a cukroví

      • 264 stránek
      • 10 hodin čtení
      4,7(47)Ohodnotit

      Kniha předpisů na známé i neznámé moučníky, dorty, dezerty a další druhy cukroví.

      Dezerty a cukroví