Konzervování ovoce, zeleniny, hub, masa a vajíček, recepty a osvědčené návody, vyzkoušené v praxi. Přípravy před konzervováním, jednotlivé konzervační metody, skladování.
Jaroslav Balaštík Knihy
4. červenec 1925 – 5. duben 2014







Konzervování v domácnosti
- 229 stránek
- 9 hodin čtení
Návody k přípravě a uchoání zdravých výrobků ze zahrady. Kniha poskytuje potřebné informace a návody ke konzervování, zmrazování a uskladnění potravin, především ovoce a zeleniny. Je určena pro domácnosti, zahrádkáře, vinaře, výrobce ovocných vín a nealkoholických i alkoholických nápojů.
Jak vypálit lepší slivovici
- 167 stránek
- 6 hodin čtení
Kniha Jak vypálit lepší slivovici byla vydána ku příležitosti Muzea lidových pálenic ve Vlčnově.
Zelí. Zelenina i lék
- 42 stránek
- 2 hodiny čtení
Technologie pro konzerváře. Učebnice pro 1. roč. středních odborných učilišť
- 148 stránek
- 6 hodin čtení