Knihobot

Mario Vejlupek

    Škola vaření pro začátečníky i pokročilé (místy pokreslená)
    Saláty výživné a vydatné
    Škola vaření pro začátečníky i pokročilé
    Dvanáct měsíců v zahradě. Plánování, výsadba, pěstování, sklizeň
    Škola pečení pro začátečníky i pokročilé
    Orchideje. Praktický rádce pro zdraví rostlin a krásu květů
    • 2010

      Ideální průvodce pro každého majitele rodinného domku a zahrady či zahrádky, chataře nebo chalupáře. Po celý rok, měsíc za měsícem, radí, kdy a jaké práce při tvorbě zahrádky, pěstování květin, okrasných rostlin, ovoce nebo zeleniny je nejvhodnější provádět. K jednotlivým úkonům poskytuje veškeré potřebné informace, které ocení i odborníci - poradci, zahrádkáři, ochranáři a mnozí další. Vedle přehledného a praktického uspořádání také rozsáhlý věcný rejstřík činí z této publikace nepostradatelnou příručku, kterou budete otevírat mnohokrát za rok. 2. vydání.

      Dvanáct měsíců v zahradě. Plánování, výsadba, pěstování, sklizeň
    • 2010

      Vynikající příručka pro všechny milovníky orchidejí. Ukazuje, že tyto nádherné exotické rostliny nepotřebují speciálně osvětlené ani vytápěné skleníky, ale lze je pěstovat běžně v bytě, například na okenních parapetech. Kniha obsahuje nádherné barevné fotografie každého uvedeného druhu, rodu či hybridu, přehledné popisy a základní nároky na teplotu, světlo, substrát, přesazování, rosení, zalévání, hnojení i ošetřování po odkvětu i množení.

      Orchideje. Praktický rádce pro zdraví rostlin a krásu květů
    • 1997

      Tato kniha je ideálním pomocníkem při pečení nejen pro začátečníky, ale i pro všechny amatérské pekaře či cukráře, kteří bez úzkosti a nesnází chtějí podávat na stůl zdařilé moučníky.

      Škola pečení pro začátečníky i pokročilé
    • 1996

      Škola vaření nepředpokládá žádné znalosti ani zkušenosti. Kniha podává přehledný a názorný přehled vaření krok za krokem na malých barevných fotografiích a textu. Je tu mnoho receptů - saláty, předkrmy, polévky, brambory, těstoviny, rýže, zelenina, zapékaná jídla a nákypy, vaječná jídla, ryby, drůbež, maso, ovoce a sladká jídla. Kniha je lehce srozumitelná a názorná.

      Škola vaření pro začátečníky i pokročilé