Knihobot

Eugen Stumpf

    Kuchařův rok : zima
    Polévky : nejlepší mezinárodní recepty
    Přírodní kuchyně
    Pestré pohoštění : předpisy, praktické rady, nákupy
    Nová velká škola. Díl 2, Vaříme
    Velká kniha pro milovníky česneku
    • Velká kniha pro milovníky česneku

      • 176 stránek
      • 7 hodin čtení
      4,8(4)Ohodnotit

      Obsahuje vítězné předpisů z 15 ročníků kuchařských soutěží v kalifornské česnekářské metropoli Gilroy. *** Více než 220 receptů od nejlepších kuchařů z Itálie, Francie, Španělska, Portugalska, Mexika, Číny, Japonska, Koreje, Indie, Řecka a Filipín, které zvítězily v patnácti ročnících Velké česnekové kuchařské soutěže, nejsou jen pouhým výčtem předpisů. Česnek znamená zdraví, vitalitu a určitý životní styl. Dozvíte se zde vše, co je třeba o česneku vědět: o tajemství jeho obliby, o historii jeho pěstování, o léčivé síle, která mu byla tradičně připisována, i tom, jak se zbavit česnekového pachu. ISBN 978-80-7205-378-0 (dotisk 2010)

      Velká kniha pro milovníky česneku
    • Nová velká škola. Díl 2, Vaříme

      • 291 stránek
      • 11 hodin čtení
      4,7(3)Ohodnotit

      Navazuje na Nová velká škola I - Pečeme. Obsahuje 1000 barevných fotografií a 2000 zajímavých předpisů. Kniha spíš pro začátečníky. Podrobně dokumentované postupy. Rozděleno do kapitol Těstoviny, Zelenina, Maso,...

      Nová velká škola. Díl 2, Vaříme
    • Nová kuchyně je knižní edice nových, původních kuchařských předpisů, předem vyzkoušených v tisíci domácností. Každý pokrm ilustruje barevný snímek. Jasné popisy postupů doplňují informace o výživové hodnotě, době přípravy, rady při nákupu i doporučení vhodných nápojů. Snadno připravitelné pokrmy uspokojí každou chuť a vyhoví každé peněžence a stolovací příležitosti.

      Pestré pohoštění : předpisy, praktické rady, nákupy
    • Přírodní kuchyně

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení
      4,0(1)Ohodnotit

      Potraviny v přírodním stavu ,rafinovaně chuťově upravené,představují nový koncept zdravé,plnohodnotné výživy.Recepty ze zeleniny,masa,ryb,vegetariánské pokrmy,saláty,moučníky a další.

      Přírodní kuchyně
    • Na 30 polévek předkládají kuchařští mistři z pěti světových středisk kuchařské školy Le codron-bleu, od jemného vývaru po hustou polévku podávanou jako samostatný pokrm. Najděte zde polévky pro každou příležitost. bonusem jsou rady a návody závěrem

      Polévky : nejlepší mezinárodní recepty
    • Wok

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení
      3,2(5)Ohodnotit

      Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení moderní kuchyně. V asijské kuchyni se klade velký důraz na to, aby si přísady zachovaly původní přirozenou barvu, strukturu a vůni, což tento klasický "hrnec" umožňuje. Úprava přísad je někdy pracnější a časově náročnější než samotné vaření, ale vyplatí se...

      Wok