Knihobot

Eugen Stumpf

    Kuchařův rok : zima
    Polévky : nejlepší mezinárodní recepty
    Přírodní kuchyně
    Pestré pohoštění : předpisy, praktické rady, nákupy
    Nová velká škola. Díl 2, Vaříme
    Velká kniha pro milovníky česneku
    • 2008
    • 2008

      Grilování

      • 96 stránek
      • 4 hodiny čtení

      Pojďte grilovat! K celkovému kulinářskému zážitku patří marinování masa, správné rozdělávání ohně, příprava omáček, ochucených másel i salátů. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou. Přeloženo z německého originálu.

      Grilování
    • 2007

      Wok

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení
      3,2(5)Ohodnotit

      Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení moderní kuchyně. V asijské kuchyni se klade velký důraz na to, aby si přísady zachovaly původní přirozenou barvu, strukturu a vůni, což tento klasický "hrnec" umožňuje. Úprava přísad je někdy pracnější a časově náročnější než samotné vaření, ale vyplatí se...

      Wok
    • 2002

      Nová kuchyně je knižní edice nových, původních kuchařských předpisů, předem vyzkoušených v tisíci domácností. Každý pokrm ilustruje barevný snímek. Jasné popisy postupů doplňují informace o výživové hodnotě, době přípravy, rady při nákupu i doporučení vhodných nápojů. Snadno připravitelné pokrmy uspokojí každou chuť a vyhoví každé peněžence a stolovací příležitosti.

      Pestré pohoštění : předpisy, praktické rady, nákupy
    • 2001
    • 2001

      92 stranách je uvedena pestrost a mnohotvárnost, krok za krokem, vegetariánské pokrmy, nudle a rýže, maso a drůbež, ryby a mořské plody.

      Vaříme ve woku
    • 2000
    • 2000