Eugen Stumpf Pořadí knih






- 2008
- 2008
Grilování
- 96 stránek
- 4 hodiny čtení
Pojďte grilovat! K celkovému kulinářskému zážitku patří marinování masa, správné rozdělávání ohně, příprava omáček, ochucených másel i salátů. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou. Přeloženo z německého originálu.
- 2007
Wok
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení moderní kuchyně. V asijské kuchyni se klade velký důraz na to, aby si přísady zachovaly původní přirozenou barvu, strukturu a vůni, což tento klasický "hrnec" umožňuje. Úprava přísad je někdy pracnější a časově náročnější než samotné vaření, ale vyplatí se...
- 2002
Pestré pohoštění : předpisy, praktické rady, nákupy
- 96 stránek
- 4 hodiny čtení
Nová kuchyně je knižní edice nových, původních kuchařských předpisů, předem vyzkoušených v tisíci domácností. Každý pokrm ilustruje barevný snímek. Jasné popisy postupů doplňují informace o výživové hodnotě, době přípravy, rady při nákupu i doporučení vhodných nápojů. Snadno připravitelné pokrmy uspokojí každou chuť a vyhoví každé peněžence a stolovací příležitosti.
- 2001
Kuře na šedesát způsobů : předpisy, dobré rady, jak nakupovat
- 96 stránek
- 4 hodiny čtení
Kniha z německého překladu, redigovala Hana Sedláčková. Spousta barevných fotografií přípravy a pokrmů k receptům.
- 2001
92 stranách je uvedena pestrost a mnohotvárnost, krok za krokem, vegetariánské pokrmy, nudle a rýže, maso a drůbež, ryby a mořské plody.
- 2000
Kuchařův rok
- 4 svazky
- 2000
Kuchařův rok : zima
- 160 stránek
- 6 hodin čtení







