Knihobot

Christian Teubner

    Christian Teubner
    Pečení : 100 nejlepších receptů z celého světa
    Maso a zvěřina
    Pečeme s potěšením
    Speciality z celého světa, 500 receptů ze 64 zemí
    Vaříme s potěšením
    Food. Bible šéfkuchaře
    • 2010

      Food

      Lust auf Genuss

      Food
    • 2010
    • 2010

      The Pasta Bible

      • 240 stránek
      • 9 hodin čtení
      4,0(49)Ohodnotit

      An illustrated guide to the many varieties of pasta, tips on how to cook and serve them, and over 150 recipes.

      The Pasta Bible
    • 2010
    • 2010

      Pachnace soczyste zwyczajne i orientalne Bogactwo kolorow ksztaltow poezja smaku Kuchnia to nie tylko album to kulinarna biblia Wszystko co jada sie na swiecie od ziol po drob i dziczyzne wszystko bez czego nie sposob sobie wyobrazic gotowania przedstawia Christian Teubner kucharz i uznany autor kilkudziesieciu poradnikow kulinarnych

      Kuchnia
    • 2010

      Maso a zvěřina

      • 320 stránek
      • 12 hodin čtení
      4,0(3)Ohodnotit

      V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.

      Maso a zvěřina
    • 2008